Begivenheder:

2000 – vandt bronze til VM på ethjulet cykel.

2001 – var året hvor jeg var med i Zirkus Nemo, der også er blevet vist i TV et par gange. Under Foto, kan du se en video af min forestilling der.

2001 – Efter Zirkus Nemo, blev jeg inviteret til at optræde til International Comic Arts Festival i Tianjing i Kina. Det var en meget stor festival men klovner fra hele verden.Alle var vilde med mit ballon nummer, og jeg endte med at vinde en anden plads i konkurrencen.

2002 – vandt 2 sølv medaljer til VM på ethjulet cykel.

2003 – her blev jeg inviteret med i Zirkus Nemo Greatest, hvor vi turnerede musikhuse i hele Danmark. Det var en spændende tourné.

2004 – vandt 2 guld medaljer til VM på ethjulet cykel.

2006 – vandt 6 guld medaljer til VM på ethjulet cykel.

Jeg har et antal gange optrådt på TV med enten ethjulet cykel eller MegaBallonen.

Uddannelse:

Som entertainer er jeg autodidakt. Alt hvad jeg kan kommer af at være afprøvet overfor publikum gennem mange år. Jeg begyndte med at optræde i 1990 og har levet af det siden 1998.

Min faglige uddannelse er som skolelærer, men den uddannelse er aldrig blevet brugt, kun som grundlag for måden jeg er sammen med børn på.

I 1998 blev jeg uddannet til Certified Balloon Artist af Qualitex Balloon Network, der er den bedste uddannelse på verdensplan for ballonartister.

 

Lars med fakler.

om mig